Termékek gyártását, előállítását a Silanus Kft. végzi.

A Silanus Kozmetikai és Kereskedelmi Kft. közel 30 féle gyógynövényalapú készítményével illetve gyógytermékével a mindennapi testápolást hivatott egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni. A társaság saját üzemmel, raktárhelyiségekkel illetve fejlesztőlaboratóriummal rendelkezik. Itt történik a közép árkategóriába pozícionált, kiváló minőségű termékek kifejlesztése, a szükséges vizsgálatok elvégzése. A fejlesztések során nagy hangsúly kerül a gyógynövény illetve a természetes hatóanyagok nagyarányú felhasználására.

A termékek kiváló minőségét az állandóan ellenőrzött gyógynövény  hatóanyagok, a biopharmáciai vizsgálatok, illetve az 1998 óta működő, European Cert Kft. által tanúsított ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer valamint a 2013-ban akkreditált ISO 22716 GMP szabvány szerint működtetett rendszer garantálja. Gyógynövényalapú kozmetikai termékeiket eddig közel 30 nemzetközi szakkiállításon mutatták be sikeresen. A társaság erőssége a természetes hatóanyagokat feldolgozó, több évtizedes gyártási tapasztalat és a kiváló szakembergárda. A Silanus Kozmetikai és Kereskedelmi Kft. Magyarországon az egyedüli kozmetikai cég, amely egy-egy gyógynövényre alapozva teljes terméksort kínál vásárlóinak. Silanus termékek gyógynövényszaküzletekben, gyógyszertárakban, drogériákban kaphatók.

A Silver-Age termékek forgalmazásáért, a termékekkel kapcsolatos kereskedelmi tevékenységért, marketing tevékenységért, fejlesztési folyamatért, koordinációért a Házi Kft. felelős.