TE SEM TALÁLOD AZ IDEÁLIS ARCKRÉMET?

Elmúltál 40 és úgy érzed ideje lenne egy neked való arckrémet választanod? 
Szeretnéd megőrizni hosszú távon az ápoltságod és fiatalos megjelenésed, de nem tudod mire van szüksége a bőrödnek?

Bizonyára téged is befolyásol az idő múlása, melyet szeretnénk lassítani. 20-as éveinkben bele sem gondoltunk, hogy mekkora súlya van a rendszeres arcápolásnak. Így mikor később változtatni szeretnénk, két dologgal biztosan szembesülünk: a hatalmas választékkal és az ezzel járó problémákkal.

Előfordulhat hogy a krém:

  • nem szívódik be jól
  • nem hidratál
  • nehéz, zsíros érzetet kelt
  • allergiás reakciót vált ki
  • nincs látható eredménye

Eleged van ebből és az igazira vágysz, mely valóban bizonyít?! Unod a kísérletezést?

IGEN, SZERETNÉK MEGOLDÁST
Silver-Age-40

ÚJDONSÁG A PIACON!

Minden nő olyan termékekre vágyik, melyekre nyugodtan rábízhatja arcbőrét, hiszen a legjobbat érdemeljük! Számodra mi a legfontosabb? A jó állag? Lifting hatás? Természetes összetevők?

Van egy jó hírünk! A változó korú hölgyek igényeit figyelembe véve megalkottuk a Silver-Age 40+ termékcsaládot!

Első termékünk, a Silver-Age 40+ nappali arckrém egy könnyen felszívódó, erősen hidratáló, lifting hatású készítmény, mely az arc, nyak, valamint a dekoltázs ápolására ajánlott. Nappali használatakor felvihető a smink alá, fényvédő hatásával kiszűri a káros UV sugárzást!

Orchidea és goji bogyó őssejt kivonat tartalma felelős a lifting hatásért, amely hozzájárul az arcélek megemeléséhez. Zöld kávé és C-vitamin tartalma miatt vitalizáló és feszesítő hatása van. Hyaluronsav és kollagén, valamint alga tartalmának köszönhetően simítja a ráncokat és frissíti a kezelt bőrfelületet. Ezüst szuszpenzió tartalma felelős a bőr felületének méregtelenítéséért.

Természetes összetevőkkel a magabiztos hölgyekért – ez a Silver-Age!

Nem csak az arcbőröd, a környezet is fontos számunkra!

A termék megalkotása, gyártása során kötelességünknek éreztük, a társadalmi szerepvállalást:

  • Termékünk hazai fejlesztés eredményeként jött létre.
  • Energiaellátásunk egy részét napelemek adják.
  • Igyekszünk magyar cégektől beszerezni alapanyagainkat.
  • Gyártó üzemünkben is fontos a környezetvédelem, nem gyártunk fölösleges külső csomagolást (dobozt). Ennek összegét minden eladott termék után egy állatmenhely számára adományozzuk.

ÁLOMBÓL VALÓSÁG

A termék megálmodása, a folyamat kitalálása és a gyártási projekt összefogása a Házi Kft.-hez – azon belül Vincze Judithoz tartozik.

Végzettségemet és szakmai hátteremet tekintve, mérnökként dolgoztam a gyógyszeriparban és kozmetikai területen az elmúlt 23 évben. Munkám során tapasztalatot szereztem termékfejlesztésben, technológiai területen, valamint termelésben.

Régóta vágytam egy olyan termékre, ami minden igényemet maximálisan kiszolgálja. Meguntam a keresgélést, a sok drága, de eredménytelen próbálkozást, és végül saját kézbe vettem a fiatalosságom megőrzését. Ebbe a termékfejlesztési folyamatba 10 hónapja kezdtem bele, és igyekszem a legjobb tudásom szerint kiszolgálni a 40+ korosztály igényeit a bőrápolás területén. A termék fejlesztését és gyártatását a több évtizedes múlttal rendelkező Silanus Kft.-vel közösen végezzük.”

– Vincze Judit

“Imádom a könnyed textúráját, a púderes illatát. Nem hagy zsíros réteget a bőrömön, ezáltal egész nap könnyed, üde arcérzetem van. Kellemes, egészséges színt kölcsönöz egész napra.”

(Máté Annamária)

„A krém a bőrre könnyen felvihető, gyorsan és zsíros fény nélkül felszívódik. Kellemes illatú, selymes tapintású. Egész nap észrevétlenül, lágyan táplálja a bőrt.”

(Berecz Boglárka – mesterkozmetikus)

„Nagyon érzékeny és száraz az arcbőröm, ezért a legtöbb arckrém korábban kiütött, vagy bőrpírt eredményezett. A Silver-Age nappali arckrém használata során az arcom sokkal teltebb, puhább, finomabb tapintású lett és a legnagyobb örömömre semmilyen allergiás reakciót nem váltott ki. Végre megtaláltam a tökéletes arckrémet a bőrömnek! Kellemes az illata, nedves arcbőrön könnyen beszívódik, nem lesz fényes tőle a bőröm, így pár perccel a krém használata után már tudok sminkelni. Engem mindenképpen meggyőzött!”

(Ágics Viktória)

PRÓBÁLD KI MOST LEGÚJABB TERMÉKÜNKET!

Arcbőröd hálás lesz érte!

Silver-Age-40

Silver-Age 40+
nappali arckrém

bőrfeszesítő
és lifting hatással

7.490,- Ft

(ingyenes szálítás, utánvétes fizetés)